با وجود هشدارهای داده شده توسط سازمان آب،هنوز جیره بندی در تهران اجرا نشده. قطعی آب نیز اتفاق نیفتاده اما در بعضی از مناطق، شهروندان با افت فشار مواجه هستند.

به گزارش ابتکار، در مجتمع ها، ساکنان طبقات بالاتر از نرسیدن آب گلایه دارند و می گویند باید منتظر نیمه شب بمانند تا با تمام شدن استفاده طبقات پایین انها بتوانند از آب لوله کشی استفاده کنند. نواب یکی از مناطقی ست که ساکنان آن با این مشکل روبرو هستند. به گفته مدیر عامل آبفا، تامین فشار آب تا سه و چهار طبقه به عهده شرکت آب و فاضلاب است و در ساختمان‌های با بیش از آن به عهده مشترک است و مشترک باید با تعبیه درست پمپ و مخزن نسبت به تامین فشار آب برای طبقات بالاتر اقدام کند. اما مشکل فقط مجتمع ها نیستند و افرادی که در خانه های ویلایی یا زیر چهار طبقه هم زندگی می کنند به خاطر در نظر گرفتن منافع شخصی و بی اعتنایی به مشکلاتی که برای دیگران ایجاد می کنند اقدام به نصب پمپ بر روی کنتور آب می کنند.

یکی از شهروندان می گوید: اتفاق عجیبی که چند روز گذشته افتاد این بود که با قطع شدن برق، آب به لوله ها برگشت. این مسئله گویای این است که استفاده از پمپ های آب تا چه میزان در شهر شایع شده. تامین آب شهری با جمعیت و موقعیت آب و هوایی تهران کار ساده ای نیست با توجه به نبود رودخانه های دائمی در اطراف پایتخت و وابسته بودن آب شهر به میزان ذخایر سدی امکان به وجود آمدن بحران امسال بیشتر از سال های قبل است. حالا اینکه عده ای سودجو با استفاده از پمپ این مشکل را تشدید کنند با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب نیاز به برخورد دارد، در شرایط عادی می توان از کنار این مسئله گذشت اما به وضعیت این روزهای پایتخت نمی توان عنوان عادی ا طلاق کرد. آب در تهران به موقعیت ” مایع حیات ” بازگشته و کم آبی یک بحران جدی ست.

بعضی از شهروندان منتظر نمی مانند تا ببینند قرار است آب جیره بندی شود یا نه؟ آنها از قبل فکر همه جا را کرده اند و با اینکه هنوز خبری از جیره بندی یا افت محسوس فشار آب نیست، پمپ های آب را تهیه کرده اند. این رفتار به جز منفعت طلبی اسم دیگری ندارد و شرکت برق، آب، یا هر نهاد دیگری که در این مورد مسئولیت دارد باید وارد عمل شده و اجازه ندهد بعضی با ضایع کردن حقوق دیگران، آبی که قرار است به صورت یکسان در اختیار همه قرار بگیرد را با کمک وسیله ای به اسم پمپ مصادره کنند. با از راه رسیدن گرم ترین روز های سال پیشگیری از چنین منفعت طلبی هایی برای جلوگیری از بروز مشکل در پخش آب ضروری به نظر می رسد.

به گفته ی مدیر عامل آبفا با مشترکینی که به صورت مستقیم اقدام به نصب پمپ بر روی کنتور و یا شبکه توزیع آب کنند، برخورد قانونی خواهد شد. تشخیص و برخورد قانونی با این مشکل کار ساده ای به نظر نمی رسد و حل این معضل بیشتر به مسئولیت شناسی شهروندان بر می گردد،اینکه ما قرار است در کنار یکدیگر زندگی کنیم و استفاده بیشتر و غیر قانونی آب به معنی زیر پا گذاشتن حقوق همسایه ها و سایر شهروندان است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *